Kiállítótér

BartolomeyBittmann Progressive Strings Vienna (AT)

Bécs új sztárjai, a virtuóz brácsa-cselló duó, akiktől leesik a hallgató álla: komolyzene, rock, folk, jazz és egyéb egyben, ami igazából valami egészen más, eddig sohasem hallott szédületes zene. Kihagyhatatlan koncert a hajón! 

BartolomeyBittmann Progressive Strings Vienna (AT)

Bartolomey és Bittmann szédületes duója eddig soha fel nem fedezett zenei világokba viszi a hallgatóját. A csellista Matthias Bartolomey és violán és mandolinon játszó Klemens Bittmann a szokatlan felállásukból származó kihívásokra úgy talált megoldást, hogy hidakat építettek a zenei stílusok között, s azokat elképesztő enegiával és kreativitással töltötték fel.

A cselló-viloa/mandolin hangzás alaphangon komolyzenei hangzást ébreszt a hallgatójában, ám a két virtuóz művész a tökéletesen tiszta, képbe még annyi mindent beletesz, amit elképzelni is nehéz: jazz-t, rock-ot, folk-ot és kortárs kamarazenét. A végeredmény szédületesen széles skálán mozog a szentimentális komolyzenétől a sodró jazz-ig és robbanékony metálszerű kadenciákig. Ráadásul a két művész nem csak kiváló zenész, hanem hatalmas szórakoztató, utaztató, kihívó, érzelemkeltő, pimasz és lenyűgöző is.

Egy kihagyhatatlan konert az A38 Hajón!      
 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.