Elhalasztva: AWS -  Vissza a múltba II. (Kint a Vízből, Fekete Részem)

Elhalasztva: AWS - Vissza a múltba II. (Kint a Vízből, Fekete Részem)

Elhalasztva: AWS -  Vissza a múltba II. (Kint a Vízből, Fekete Részem)
április
11
szombat 19:30
Koncertterem

Elhalasztva: AWS - Vissza a múltba II. (Kint a Vízből, Fekete Részem)

  • Metál

A koncert új időpontja 2021 április 10. Minden megváltott jegy érvényes. 

Hallottad már élőben az összes eddig megjelent dalunkat? Most két nap  alatt megteheted! Egy kis időutazásra invitálunk benneteket az A38 Hajóra. Vissza a múltba címmel előbb eljátszuk az első két albumunk, tehát a Fata Morgana és az Ég és föld összes dalát, másnap pedig a Kint a vízből és a Fekete Részem dalai következnek! Nosztalgiára fel, elő a régi lemezekkel!

AWS

A gimis zenekarként 2006-ban alakult AWS mára az ország egyik legnépszerűbb modern metal formációja, amelyre az egész világ felfigyelt, miután a csapat megnyerte A Dal 2018 című tévéműsort és képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. 

Az AWS angol nyelven kezdett 2011-es debütlemezével, második albumuk, a 2014-es Égésföld már magyarul szólt, és anyanyelvükön énekeltek a 2018-as európai dalversenyen is, mégis feltűnést tudtak okozni. A rangos brit zenei lap, a New Music Express cikket közölt róluk, a talán legrangosabb európai metálfesztiválnak tartott Wacken Open Air pedig meghívta fellépőnek a zenekart. Népszerűségüket mi sem jelzi jobban, minthogy Fekete részem című legutóbbi, 2018-as stúdiólemezük a 2. helyen nyitott a magyar lemezlistán, koncertjeik pedig rendre teltházasak. 


Videók

Linkek

A helyszín