Aviary, Sworr (GR)

Aviary, Sworr (GR)

Aviary, Sworr (GR)
december
9
péntek 21:00
orr stúdió

Aviary, Sworr (GR)

  • Elektronikus
  • Indie
  • Pop
  • Rock

Aviary

Az Aviary egy elektronikával megfűszerezett, sötétebb tónusú kísérleti rock zenekar. Érdemes tudni róluk, hogy az egész produkciós munkát a zenekar tagjai végzik. Az Aviary 2021-ben bekerült a Keret Blog által szervezett Kikeltető tehetségkutató 8 legjobb előadója közé. Az idei Kikeltető szezon egyik legprofibb zenekara. 

  

https://www.instagram.com/aviaryofficial/?hl=hu
https://www.facebook.com/Aviaryband
https://www.tiktok.com/@aviaryband
https://open.spotify.com/artist/7h1eYRwRxeIM0CI6eMamcv?si=DNPXvR6fSkWkOf9uJXfC8A 

Sworr (GR)

"Elmosódott vonalak az indie pop, a modern r&b és a kísérteties elektro között."

A lakonikusan „minimálisnak” mondható zenekar, a Sworr hatalmas mennyiségű érzelmet pakol lecsupaszított zenéjébe. A görögországi Patra város triója elmossa a határvonalat az indie-pop, a kortárs R&B és a hátborzongató elektro között finoman árnyalt dalaiban, amelyek annyira elegánsak, amennyire furcsán hívogatók. És ez az ideális, éles háttér ahhoz ahogy Thanasis Q gitárja és John Tsalla billentyűi és ütemei vastag feszültséget építsenek Robin K ködös énekére.

Saját elnevezésű debütáló albumukat 2018-ban adták ki a Fair Weather Friends Recordings gondozásában, amelyen izgalmas basszusvonalakat, zengetős gitárokat és okos ütemeket mutattak be, míg a Chet Faker-szerű ének még mélyebb és szinte noir aurát kölcsönöz az albumnak.

  

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...

A38 Orr stúdió