Autopilot, Sosevolt, The Gigiz

Autopilot, Sosevolt, The Gigiz

Autopilot, Sosevolt, The Gigiz
március
23
szombat 19:20
orr stúdió

Autopilot, Sosevolt, The Gigiz

  • Indie
  • Metál
  • Rock

Autopilot
Nyers rock örvénylő gitártémákkal, mely egyszerre szól múltban és jelenben. Az Autopilot tagjai sokféle stílusban kipróbálták már magukat a metáltól kezdve a popon át a jazzig, együtt pedig egy olyan bandát alkotnak, ami úgy üt, mint egy sztratoszférába belépő űrsikló. Az elmúlt bő egy évtizedben megjelent 1 LP, 4 EP és 2 single után, a 2024-ben megjelenő új nagylemezük dalait élőben először az A38 Hajón hallhatja a közönség.

Sosevolt
Dallamos modern metal régi barátok és korábbi zenésztársak összefogásával, Budapestről. A Sosevolt tagjait olyan korábbi, illetve jelenleg is aktív zenekarokból ismerheti a közönség, mint: Thy Catafalque, Insane, Woodstock Barbie, Ygfan, Diabolus in Musica, Bohemian Betyars, Gloaming, Angeldust, vagy Antonia Vai.

The Gigiz
Két dudás talán nem, de két énekes-gitáros egész jól még megfér egy csárdában - ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Libertines után végre itt egy új magyar formáció is, amelyben két egyformán karizmatikus frontember vezeti az együttest. A The Gigiz válaszolgatós énekei ráadásul nem is akármilyen háttérzenével párosulnak: egyszerre ellenállhatatlanul dallomos és hangos, néhol shoegaze-es, néhol stoneres indie rock-kal. Leginkább a korai Blood Red Shoes-ra emlékeztet, de a sok szóló és a stoner elemek energikussá és igazi veretős rockzenévé teszik.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió