aurevoir. , The Freeborn Brothers (PL)

aurevoir. , The Freeborn Brothers (PL)

aurevoir. , The Freeborn Brothers (PL)
március
21
csütörtök 20:00
Koncertterem

aurevoir. , The Freeborn Brothers (PL)

  • Rock
  • Világzene, Népzene

Fergeteges mulatság keretében ünnepli 4. születésnapját a remek ethno-beat aurevoir. zenekar a lengyel gypsy-hobo-trash-grass-punk’n’roll orchestra, a Freeborn Brother társaságában.

aurevoir.

A negyedik esztendejébe lépő Aurevoir. zenekar máris számos tapasztalatot tudhat maga mögött; miután meghódították a budapesti klubokat, 2018-ban kis – és nagyfesztiválok és vidéki fellépések során mutatták meg a közönségnek, hogy mi is az az ethno-beat. Zeneileg számos kultúrából merítenek: az angolszász beat és a Kárpát-medence népzenéje mellett balkáni és ír dallamoktól kezdve a régizenéig sok műfaj megfér egymás mellett, miközben gyakran nyúlnak magyar költők verseihez is. Színpadi jelenlétük és koncertjeik energiája pedig mindenkit biztosít afelől, hogy feledhetetlen élmény maradjon utánuk.

2017-es bemutatkozó EP-jük, az ethno-beat után 2018-ban első nagylemezüket is elkészítették, amely a Kikötő címet viseli – utalva ezzel arra, hogy ezzel az anyaggal megtalálták a stílusok közti útkeresés végpontját. A lemezen is megtalálható, Hopsza című dalukkal felkerültek a legnagyobb világzenei rendezvény, a WOMEX hazai válogatáslemezére is.

Március 21-én fergeteges mulatság keretében ünneplik meg 4. születésnapjukat az A38 Hajón a lengyel gypsy-hobo-trash-grass-punk’n’roll orchestra, a Freeborn Brother társaságában.

Tagok:
Agócs Márton - gitár, ének, duda
Fejér Ágoston - tangóharmonika, vokál
Fejér Mihály - ének, mandolin
Gelencsér Gábor - basszusgitár
Orosz Kristóf - gitár, vokál
Szabó Zsolt - viola da gamba
Szűcs Viktor - ütős hangszerek

    

  

Linkek

Galériák

  • aurevoir.
    2
  • aurevoir, Voodoo Papa Duo

    2018. január 18.

    24

A helyszín