• Metál

  

"Eleinte csak örömzenélésnek indult a zenekar 2010-ben, Gödöllőn. A meglévő zenekaraink mellett, saját magunk szórakoztatására összejártunk hetente és eljátszottuk kedvenc dalainkat. Olyan is volt, hogy mindenki felírta egy lapra a kedvenc számát és sorsot húztunk, kiét tanuljuk meg a következő hétre. Így alakult, hogy amikor már volt pár feldolgozásunk a Lynyrd Skynyrd-től, a Black Stone Cherry-től, vagy éppen a Pride&Glory-tól, úgy döntöttünk, elkezdünk saját nótákat írni.

Még 2010-ben az első két dal elkészülte után felvettünk egy EP-t, amin már a „Grip in Hand” és a „Runman” című számok is hűen tükrözték azt a zenei világot, amit aztán a zenekar a továbbiakban is követett. Ahogy egyre többet koncerteztünk és dolgoztunk az új dalokon, a korábbi örömzenélést, illetve „side-project” státuszt fokozatosan felváltotta minden tagnál a főzenekari állapot.

2013 végére elkészült az első teljes, 12 számos lemezanyag, ami 2014 március elején jelent meg szerzői kiadásban “Asphalt Horsemen” címmel. Ezen a korongon több neves hazai előadó is vendégeskedik, így többek között: Ferenczi György (Rackajam), Szabó Attila (Csík Zenekar), Jesse James (Hollywood Rose) és Hegyi Kolos (Magma Rise).

2014-ben a MAHASZ Fonogram magyar zenei díjátadón az év felfedezettje kategóriában a zenekar bekerült az első öt közé. A lemez megjelenését követően számos magyar-, és európai (finn, olasz, cseh, román) klubkoncerten és fesztiválon lépett fel a zenekar.

2016. novemberében megjelent a második lemez „Brotherhood” címmel, ami 2017. márciusában elnyerte a MAHASZ Fonogram díját az év hazai hard rock vagy metal albuma kategóriában.

2019. májusában jelent meg a zenekar első magyar nyelvű albuma “Halld, amit mondok!” címmel, melyre 5 új szerzemény mellett az első 2 lemezről 2-2 régi dal került magyarul.

2019. év végén megjelent a zenekar 2018-as exkluzív, 2 órás akusztikus koncertje DVD-n is “Unplugged in My Old Town” címmel."

A helyszín