áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Brass

áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Brass

áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Brass
május
2
hétfő 12:00
Koncertterem

áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Brass

  • Hiphop, Funk, Soul
  • Pop

áRON feat. Szakonyi Milán és a GNS Horns

Vendég:KirályViktor


A Romhányi Áron vezette kilenc tagú zenekar a lendületes, magas energiaszintű előadásmódjával rendszerint elvarázsolja a közönségét, akár új saját dalokat, akár United slágereket, akár feldolgozást játszanak. Áron rapelése, Szakonyi Milán egyedi hangszíne a Group’n’Swing teljes fúvóskara, valamint a minőségi hangszeres szólók egy igényes, és közben táncolható koncertben teljesednek ki. A zenekart 2022-ben Fonogram díjra jelölték “Az évszórakoztató zenei lemeze vagy hangfelvétele” kategóriában.

Romhányi Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművészt a United zenekarból ismerheti a nagyközönség, többek között a Hófehér Jaguár, a Nincs ősz, nincs tél, Keserű méz, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás c. dalok fűződnek a nevéhez. Rendszeresen dolgozik Tóth Verával, Tóth Gabival, a Random Trip-el, Mihályi Rékával, illetve a Group’n’Swing zenei vezetője és egyik zeneszerzője (többek között a Ridikül magazin főcímzenéjévé választott “Retikül” c. dal szerzője). A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz zongora szakon 2001-ben, alapító tag a Romhányi Áron trió és a Loop Doctors zenekarokban.

Szakonyi Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 2013 óta énekel az ország legismertebb jazz zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a Budapest Voices a cappella csapat alapító tagja volt. Gitárosként, hangszerelőként, zeneszerzőként együtt dolgozik Boggieval, akivel a Bécsben megrendezett 60. Eurovíziós dalversenyen is együtt énekelt. Hangszerelt többek között Horányi Julinak is és jelenleg Hajdu Klárával dolgozik együtt, akivel első közös szerzeményüket beválogatták A Dal 2019 TOP30 dala közé.

Emellett acoustic szóló koncerteket ad és saját dalain dolgozik. 

Romhányi áRON: rap, zongora

Szakonyi Milán: ének, gitár

Szendőfi Péter: dob

Szuna Péter: basszusgitár

Rácz Roland: gitár, ének

Csík Tibor: trombita

Bille Gergő: trombita

Almási Attila: harsona

Bakó István: szaxofon

Esemény a facebookon

A helyszín