Antonia Vai (SE)

Antonia Vai (SE)

Antonia Vai (SE)
május
6
hétfő 20:30
étterem

Antonia Vai (SE)

  • Pop

Ha egy koncert jó, az már magában is elég jelentős  élvezet, ha mindez ráadásul barátságos és intim környezetben, finom  falatok és jó italok mellett zajlik, az elmondhatatlan boldogságot okoz.  E két cél keresztezését célozza be az A38 Hajó új sorozata, a Beats  & Bites, melynek helyszíne a megújuló, különleges dunai panorámával rendelkező A38 Étterem.

Antonia Vai: költői soul. Drámai folk.

A svéd-magyar énekesnő és dalszerző évek óta fontos tagja a hazai zenei életnek, de eddigi aktivitásához képest is feltűnően mozgalmas évet zárt tavaly zenekarával együtt. Cseh, lengyel, koreai és japán turnék, a Nagy-Szín-Pad verseny döntője és nem utolsó sorban egy teltházas MÜPA koncert van a háta mögött. Idén januárban a hollandiai Eurosonic fesztiválos szereplése után három hónapra Chilébe utazott inspirálódni és zenélni.

Antonia idén májusban tér vissza hazánkba, így az A38 Étteremben tartott duó koncertje az idei év egyik első hazai fellépése lesz. Sok újdonságra és a dallamokhoz megálmodott falatokra számíthat az, aki jegyet vált!

A koncertjegyet is tartalmazó vacsoraajánlatunk:
Főétel: Grillezett lazac burgonyapürével és hollandi mártással
Desszert: Fahéjas csiga újragondolva
Opcionális előétel (a helyszínen rendelhető, 1150 Ft.-): Tavaszi zöldségkrémleves   

A helyszín

étterem
A38 Beats & Bites

Ha egy koncert jó, az már magában is elég jelentős élvezet, ha mindez ráadásul barátságos és intim környezetben, finom falatok és jó italok mellett zajlik, az e...