Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Antares lemezbemutató

Antares lemezbemutató

Antares lemezbemutató
február
25
csütörtök 20:00
Koncertterem

Antares lemezbemutató

  • Rock

Az egyik legdögösebb és legsikeresebb új zenekar tartja zúzós lemezbemutató koncertjét a Hajón.

Antares

A Junior Artisjus-díjas ANTARES zenekar 2018 végén egy klubkoncerten lépett először a közönség elé az osztrák Mother’s Cake előzenekaraként. Zenéjükben a rock, funk, soul, metál, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek. Első két évük folyamán több sikeres fővárosi és vidéki koncertet adtak olyan zenekarok társaságában, mint a Napokon, Tej, Baron Mantis, Jackie’s Gun, Abigél, The Pontiac, Metrosection, Tündérvese, Sorbonne Sexual, Lazarvs, illetve a Boom-Boom. A 2019-es év szakmai sikerekben bővelkedett számukra. Megnyerték a Fülesbagoly Special tehetségkutatót, sikerült megnyerniük a 2018/2019-es Öröm a Zene! tehetségkutatót is, valamint elnyerték az Év Felfedezettje szakmai különdíjat. 2019 óta a Gitármánia Tábor aktív résztvevői. 2020-ban a Dalfutár 4. évadának első alkotói csapatában vettek részt, mint producerek.

Tagok:

Kolosai Ferenc ‘Fecó’ – basszus/ének

Kovács Botond ‘Boti’ – gitár

Pap Dávid ‘Page’ – dobok

Dér Dávid ‘Dér’ – billentyűk


Linkek

A helyszín