A38 Night/Life

A38 Előszilveszter - Good Old Days #2

Anima Sound System Djs, Palotai, Ludmilla, Dublic, Ninjabreakz Djs

Jegyek már a csak a party napján vásárolhatók 22 órától a helyszínen.

 

Azok a régi szép idők…Azok a régi szép emlékek...

Sokszor jutnak eszünkbe felejthetetlen pillanatok, egy-egy buliban és koncerten átélt élmény azokból az időkből, amikor még minden egy kicsit másról szólt, mint manapság.

Itt az idő nosztalgiázni és feleleveníteni a múltat! A fellépők mindegyike valamilyen módon a magyar elektronikus zenei szcéna meghatározó alakja, akik csak emiatt a buli kedvéért speciális szettekkel készülnek.

Itt lesz az Anima Sound System-ből Prieger Zsolt és Németh Gergely, akik erre az alkalomra egy különleges dj szettet hoznak magukkal. Palotai és Ludmilla is előkapják a 2000-es évek legjobb lemezeit és csak azokból szelektálnak majd. A Dublic ikrek, valamint Krueger, Pryus, Zera és Adam Dolph, azaz a Ninjabreakz csapata is csak a régi dolgokat fogja előtérbe helyezni, amit már olyan sokan, és olyan sokszor kértetek.

Várunk Titeket is 2014. december 30-án az A38 Hajóra, egy igazán különleges előszilveszteri bulira.

DJ Palotai

DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számtalan év számtalán szavazásán nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd' két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai "underground" DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.
 

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, hiphop, dubstep, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy technóról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az eddigi évek során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Studio-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, Green Future stb.

2014 óta a Petőfi Rádió rezindensei, ahol havi rádióműsoruk van. Emellett állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely havonta kerül megrendezésre az A38-on és az Akvárium Klubban.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Marshmello, Jauz, Dillon Francis, Baauer, Flosstradamus, Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.