A15! - Az A38 Hajó 15. születésnapi fesztiválja

A15! - 25 éves az Anima Sound System + vendégek: Bognár Szilvia, Henri Gonzo (Fran Palermo), Prieger Szabolcs és Fanni, Beck Zaza (30Y), Kovács Zoltán (Elefánt)

Prieger Zsolt és zenekara, az @Anima Sound System a folyamatos megújulás jegyében vált az elmúlt negyed évszázad egyik legemblematikusabb magyar zenekarává. A kilencvenes évek egyik, ha nem leginkább meghatározó elektronikus zenei produkciója az A38 Hajó születésnapjának keretein belül tekint vissza eddigi munkásságának legfontosabb állomásaira, hogy méltóképp összegezhesse azt a kalandos és eseménygazdag utat, aminek köszönhetően az ‘Anima mindmáig az egyik leginkább meghatározó hazai, közép-kelet-európai produkció az elektronikus tánczene határterületein.

Anima Sound System

Az Anima Sound System az elmúlt két évtized egyik legfontosabb hazai formációja, a honi elektronikus tánczenei színtér egyik irányadó alakulata. A Prieger Zsolt és Németh Gergely köré épülő formáció talán legnagyobb erőssége a bátorság - az, hogy időről-időre képes megújulni, feladni már bevált megszokott sémákat, és egészen újba kezdeni. Priegerék állandóan változó produkciójának különlegességét mindemellett a zene színes szövete, a stílusok keveredése adta és adja: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hiphop és triphop, slágerek, hagyományos dalok és zenei kísérletek, szerelem és politika, zaj és puhaság, magyar népzene, klezmer és afrobeat, múlt és jelen.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.