A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Angel Olsen (US)

Angel Olsen (US)

Angel Olsen (US)
augusztus
25
kedd 20:00
Koncertterem

Angel Olsen (US)

  • Indie

Piros betűs zeneünnepet írhatunk a naptárunkba: hosszú idő után először Angel Olsen klubkoncertet ad Budapesten. Az amerikai énekes-zeneszerző tavaly év végén megjelent új albuma, az All Mirrors turnéja keretében lép fel az A38 Hajó Koncerttermében 2020. augusztus 25-én. A kritikusok szerint önmagát szinte minden lemezével felülmúló előadó új dalaival egyszerre tért vissza gyökereihez, és nyitott ki új kapukat művészetében, amit idén nyáron a budapesti közönségnek is bemutat.

„Úgy éreztem, az írási folyamat egy részéhez a múltból kellett merítenem, egy másik részem pedig arra várt, hogy felszínre törhessen” – mondja Olsen az All Mirrors dalairól. Azt állítja, új hangra talált az introspektív merülésként is aposztrofálható új anyaggal, amivel egyszerre adja ki a dühét, és ünnepli a végre elnyert önmegbecsülését. „Új szerelmeknek találtam helyet és bízni kezdtem a változásban, akkor is, ha bizonyos szituációkban teljesen kívülállónak érzem magam. Ez a lemez az önmagaddal való szembesülésről és a megbocsátás fontosságának megtanulásáról szól. Csökkenő empátia és bizalom, és vonzódás a destruktív emberek felé. Amikor rájössz, hogy a zajtól elvonulva, a gondolataid bástyájában a magányban is békességre találhatsz” – fejti ki az All Mirorrs hátterét.

Az album különböző szakaszain Olsen olyan nevekkel dolgozott, mint Michael Harris és John Congleton producerek, Jherek Bischoff zeneszerző, és persze a 14 fős vonóskar, akiknek játéka a szintetizátorok dominanciája mellett meghatározó volt az új dalok készítésekor. Angel Olsen most engedte igazán felszínre azt a gótikus hangulatot, ami mindig is ott húzódott a művészetében: ebbe a világba nyerhetünk betekintést az A38 Hajón a nyár végén.

A jegyértékesítés február 14-én, pénteken délelőtt 10-kor indul!

Esemény a facebookon

A helyszín