A38 Night/Life

Aktrecords pres.: All Night Long Christmas Seance with Andrey Pushkarev (Circus Company, Endless - RU), Warm up: Isu, Vizuál: Kiégő Izzók

A koncertre minden jegy elfogyott, így beengedni ezek után már csak a távozó vendégektől függően tudunk.

Elérkezett ebben az évben is a sokunk által leginkább várt hétvége, benne is, remélhetőleg, a legjobban várt eseménnyel.
A tradicionális karácsonyi szeánszunk ezúttal december 19-re esik. Andrey Pushkarev mára az egyik legfontosabb fellépésként tekint a hajós találkozásaira, nem véltetlen. Az évek alatt sikerült olyan hangulatot kialakítania, melynek messze földre is híre ment. Ő is legalább annyira izgatottan várja a viszontlátást, mint Mi, akik végre átadhatjuk magunkat a reggelig tartó zenei kalandozásnak, melyet Oroszország és talán egész kelet-európa legnívósabb szelektora celebrál. Örömzene testnek és léleknek a meghittség jegyében. Tartsatok velünk idén is, találkozunk a fedélzeten!

Belépő:
Kedvezményes jegy: 2500.- (Limitált)
Belépőjegy: 3000.-

01.00 után a belépő a helyszínen: 3500.-

Elővétel
Aktrecords - Budapest 1066 Ó utca 35 - (06-1-607-13-41)
A38 - Petőfi híd, budai hídfő (06-1-464-39-40)

online: http://www.residentadvisor.net/

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít!

www.aktrecords.hu
www.facebook.com/andrey.pushkarev.pro
www.facebook.com/aktrecords
www.a38.huBelépő:


 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.