Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Amoeba, Jazzbois

Amoeba, Jazzbois

Amoeba, Jazzbois
augusztus
5
csütörtök 20:00
Tetőterasz

Amoeba, Jazzbois

 • Hiphop, Funk, Soul

A cosmic funk, soul, jazz és hiphop elemekből építkező Amoeba nem véletlenül vált a zenei ínyencek egyik kedvencévé. Az estet felvezeti az ugyancsak kiváló Jazzbois!

Galéria

Amoeba

A cosmic funk, soul, jazz és hiphop elemekből építkező Amoeba nem véletlenül vált a zenei ínyencek egyik kedvencévé. Jazzfejektől a hiphopperekig mindenki tudja, hogy a Sabák ‘Dizko Stu’ Péter, Sági ‘Vanis’ Viktor, Boros ‘Lev Toystore’ Levente, és a nemrégiben csatlakozott Molnár Bencze és Czirják Tamás alkotta zenekar koncertjein milyen magasan szárnyalnak a funk groove-ok.

A funkot életben kell tartani- az Amoeba első lemezének ez volt, és máig is ez a missziója.

Hajós András Dalfutárának friss évadában is szerepeltek, ahol László Attila zeneszerzővel, Hujber Szabolcs szövegíróval és Dárdai Blanka énekesnővel hoztak létre közös dalt.

A bemelegítést a JAZZBOIS adja, mely trió zenészei mind Amoeba-tagok is egyben. A Blunt Shelter kiadónál megjelent lemezeik hatalmas népszerűségnek örvendenek, a Spotify-on többmilliós meghallgatásokkal büszkélkednek.

Linkek

Galériák

 • Satellites (RO), Amoeba feat Sena, View (FI), RedRed (GH)

  34
 • Pesti Estek: Black Milk (US), Amoeba

  16
 • Call Me Unique X Amoeba: This Way Up lemezmegmutató koncert

  23
 • Amoeba lemezbemutató f. Sena, Mensa, Berger Dalma, AKPH & Fixi4, Call me Unique - lemezbemutató koncert

  16
 • Dirty Flow Club lemezbemutató, Amoeba

  20
 • DJ Bootsie Quartet live feat VJ Kemuri, Amoeba, DJ Bootsie

  30

A helyszín