Alice Merton (DE/UK), Sion Hill (DE)

Miután a No Roots c. sláger kikövezte az útját a nemzetközi hírnév felé, Alice Merton első európai turnéján az A38 Hajóra is ellátogat!

Annak ellenére, hogy még első nagylemeze sem jelent meg, karriere máris stabil alapokra került. A Németországban Platinum, Angliában Gold státuszra emelkedő, és a Billboard-listán is felfelé mászó No Roots az énekesnő nem hétköznapi élettörténetéről szól: Kanadában nevelkedett, majd Németországba, és végül Angliába költözött, így bátran kijelentheti, hogy nincsenek gyökerei.

Merton és zenekara különleges és erős showt ígér azoknak, akik ellátogatnak a koncertjére. Addig is hangolódásként alapozhatunk a gigasláger mellett megjelent dalaival:

Az estet felvezeti a sármos, lendületes, életvidám, Berlinben élő nagyszerű ír énekes-dalszerző Sion Hill, akinek nemrégen megjelentetett soul-retró hangulatú pörgő albumát, amelyen nagyszabású kórust is alkalmazott, európai turnén mutatja be.    

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.