A38 Night/Life

A38 Summer - Trap Classics - Palotai, Jumodaddy, Dublic, Wondawulf, B:Azta

A nyár egyik legizgalmasabb éjszakáján végre a legnagyobb földalatti klasszikusok csapdájába eshetsz, ahol olyan zenékben, élményben és társaságban lesz részed, amilyenben sehol máshol.

DJ Palotai

DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számtalan év számtalán szavazásán nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd' két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai "underground" DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.
 

JumoDaddy

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tíz éves színpadi rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb dj-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a pop és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. Havi rendszerességű progresszív elektronikus zenei klubestet vezet UVCT néven és In Medias Bass néven minden pénteken este 22:00 órától a Petőfi Rádióban beszélgetős DJ műsorral jelentkezik.

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, hiphop, dubstep, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy technóról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az eddigi évek során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Studio-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, Green Future stb.

2014 óta a Petőfi Rádió rezindensei, ahol havi rádióműsoruk van. Emellett állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely havonta kerül megrendezésre az A38-on és az Akvárium Klubban.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Marshmello, Jauz, Dillon Francis, Baauer, Flosstradamus, Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Wondawulf

A budapesti Wondawulf DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a hip hop-tól a dubstep-ig, a moombahton-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak „jövőzeneként” írja le.

Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében rendszeres klubesteket tart, lép fel az Univercity vagy a Future Music sorozatokban. A saját szervezésű partik mellett megszokott fellépője a hazai fesztiváloknak és bass music buliknak egyaránt.

Zenélt már együtt a mai elektronikus zene elismert előadóival, mint  Skrillex, Foreign Beggars, Knife Party, Benga, Flux Pavillion, Skism, Bar 9, 16 Bit, Caspa, Funtcase, Cutline, High Rankin, Bare Noize, Jakes, Cookie Monsta,  Crissy Criss, Borgore, Drumsouns & Bassline Smith, Calvertron, Crookers, Culprate, Pegboard Nerds, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike,  Miles Dyson, Munchi, Heartbreak, csak hogy egy pár nevet említsünk. 
 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.