2018 A38 szilveszter

Szilveszteri luxus az étteremben

21.30-tól

Péterfy Bori koncert a koncertteremben, majd komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás éttermében, exkluzív és elegáns lounge­szettel.

Szilveszteri menü az A38 étteremben:

Vendégváró falatka: 

Kecskesajt bonbon, mellé egy pohár pezsgő

Leves: 

Erőleves vadhúsos házi raviolival

Főétel: 

Bőrös malackaraj pezsgős „Cika ”káposztával és dödöllével

mellé két deci Takler Kékfrankos

Desszert: 

Trikolór rétes ”Tortácska” kókuszos fehér-csokoládés mousse-al

mellé két deci Figula Chardonnay

A vacsora végén:

Kávé / tea

Jegyek itt válthatók.  

Péterfy Bori & Love Band

Péterfy Bori 2000 óta tagja a Schilling Árpád vezette Krétakör színháznak, korábban az Avisura Színházi Társaságban, Pintér Béla társulatában és filmekben is játszott - mindezek mellett a rockandroll éppoly fontos része életének, mint a színház: az 2007 tavaszán feloszlott Amorf Ördögök zenekar mellett a még mindig aktív KrétakörSzínészTáncZenekar énekesnője. Október közepén, a Megadó Kiadó gondozásában jelenik meg első szólóanyaga, amelyen a számokat részben a volt anyazenekar alapítói (Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs), részben pedig a Kispál és a Borz, illetve a Kiscsillag zenekarok szövegíró-frontember-gitárosa, Lovasi András szerezte.

Péterfy Bori és kísérete, (az Amorf Ördögök extagjaiból verbuvált Love Band tagjai) a korábbi lemezeiknél jóval sűrűbb és energikusabb anyagot készítettek, amelyen felszabadultan játszanak a rockzene történetének kliséivel. Bori szólólemeze nemcsak virtuózan eklektikus stiláris keverék (Tövisházi Ambrus zenei producer és zeneszerző keze munkája), de múltidéző költészet (Tariska Szabolcs dalszövegei) és a világ aktuális állapotát bemutató, szuperéles fénykép is (Lovasi András dalai).

A Love Band tagjai csuklóból, erőlködés nélkül játszanak diszkót, ős-beatzenét, militáns rockot, mutáns reggae-t és pszichedelikus popot. Bori pedig lazán cserélgeti a szerpeit: sokszor ellenálhatatlan dizőz, néha vérszívó vámpír, máskor meg érzékeny, friss szerelmes tinilány. Mindez mégsem kiszámítható színésznői rutinból jön: lemezen és koncertszínpadon ő igazi popdíva.

A zenekar tagjai
Péterfy Bori: ének
Drapos Gergely: basszusgitár
Nagy István: gitár
Gáspár Gergely: dob
Pápai István: timbales, bongo, zizi
Tövisházi Ambrus: billentyűs hangszerek
 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.