A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

A38 Akadémia nyílt nap

A38 Akadémia nyílt nap

A38 Akadémia nyílt nap
szeptember
6
vasárnap 12:00
kiállítótér

A38 Akadémia nyílt nap

Ismerd  meg közelebbről az A38 Hajón működő A38 Akadémia októberben induló  képzéseit! Szeptember 6-án, vasárnap 12 órától ingyenes nyílt napon  mutatkoznak be a hangosító, világítástechnikus és mozgóképgyártó  kurzusaink előadói, akik a felmerülő kérdésekre is készséggel  válaszolnak majd. A képzések bemutatását követően körbejárjuk a Hajó  tereit, ahol az órák is zajlanak majd: megnézzük a Koncerttermet, a  Hangstúdiót, a Panorámastúdiót és a vezérlőt is.

Az  OKJ-képesítést adó Akadémia célja, hogy naprakész gyakorlati tudással és  biztos elméleti alappal felvértezett szakembereket képezzen. Itt a  helyed, ha szeretnéd az ország egyik legfelszereltebb és legnagyobb  múltú klubjában, hús-vér produkciókon kitanulni a szakmát; de várunk  mindenkit, akit érdekel a koncerttechnika és el tudja képzelni ebben a  szakmában a jövőjét.


A helyszín

kiállítótér