IDEGEN, Doggos

IDEGEN, Doggos

IDEGEN, Doggos
június
1
szerda 20:00
Tetőterasz

IDEGEN, Doggos

  • Pop
  • Rock

IDEGEN

Az IDEGEN zenekar 2016 nyarán alakult progresszív alternatív rockzenekar, megjelent három nagylemeze, három EP-je, több videóklipje. Az elmúlt hat évben megnyerték a MÜPA Garage Band Fesztiválját, részt vettek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Programjában, illetve előzenekarként több állomásra is elkísérték a 30Y, Esti Kornél, Elefánt zenekarokat. Turnéállomásaik érintették a hazai vidéki, határon túli és fővárosi klubok javát, és felléptek már olyan zenei fesztiválokon, mint a Fishing On Orfű, a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye Fesztivál, az Ördögkatlan Fesztivál, vagy a Fekete Zaj Fesztivál.

2021 októberében az IDEGEN bemutatta harmadik, Vasárnap címet kapó lemezét Budapesten, és további nyolc vidéki városban.

  

DOGGOS

2017 végén alakult Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Koncertjein bármi megtörténhet a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, giccses power ballad-ökig. A pécsi banda először a KERET blog ‘Kikeltető’ nevű tehetségkutatóján bukkant fel. Azóta rengeteg koncertet és három Magyar Klipszemle jelölést is maguk mögött tudhatnak. A zenekar nemrég jelentette meg legújabb videóklipjét, a ‘Subidu’-t. Amit a második, július 2-án megjelent ‘It’s Not Just a Phase, Mom!’ című kislemezük követett.

  

A helyszín