Uzipov, Pásztor Anna - Pásztor Sámuel akusztik (Anna & The Barbies), dj Q-Cee, dj Infra Vörös

Ezen a jótékonysági esten kiváló munkatársunkra, Rezsu Roland fénytechnikusra emlékezünk, a koncert bevételével pedig árváját támogatjuk. Gyertek, legyünk minél többen ezen az estén, élvezzük a vidám, dögös zenét, azt, hogy együtt lehetünk, s gondoljunk azokra, akik akárcsak Roland, nem élhették túl a veronai autóbusz-balesetet.

Uzipov

Az Uzipov zenekar elsődleges céljának a közérthető rockzene és a mély szövegek nyers erővel arcul csapó ötvözetének megteremtését tekinti. Első lemezük 2014-ben jelent meg Bazaltkockák címmel, melyet a tavalyi év folyamán egy Uzipov+Subscribe+IHM turné keretein belül az egész ország megismerhetett és üdvözölhetett. Az egyértelműen pozitív fogadtatásban részesült albumról immár 2 klip is készült melyek megtekinthetőek a zenekar youtube csatornáján.

A 2015-ös év az idén 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel ünnepi turné jegyében zajlott, hiszen az év elején az Uzipov is feldolgozott egy Kartel nótát, amely a 20 neves előadót felvonultató tribute albumra is felkerült. A lemez azóta platina lett és a zenekar számos fellépésre elkísérte Döglégyéket, hogy élőben is prezentálja a dalt.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.