1000Mods (GR)

1000Mods (GR)

1000Mods (GR)
június
14
kedd 20:00
Koncertterem

1000Mods (GR)

  • Rock

Visszatér Budapestre Görögország leghangosabb és legsikeresebb stoner rock zenekara, a 1000Mods! Hatalmas ünnep a hajó koncerttermében! 


Galéria

1000Mods (GR)

Az évek óta masszívan turnézó négyes már többszörösen bebizonyította a hazai közönségnek, hogy a legjobb heavy rock albumokért és koncertélményért nem mindig nyugati zenekarok felé kell néznünk. Első albumuk, a 2011-es “Super Van Vacation” kövezte ki az utat, amelyen a három évvel később érkező “Vultures” megjelenésekor már masszív nemzetközi rajongótábor kísérte őket. Ekkor már alig volt szabad dátum a naptárukban, az energia pedig azóta sem csillapodott: a 1000Mods többszörösen turnézta végig Európa, Amerika és Ausztrália klubjait és rock-metal fesztiváljait. 

Harmadik albumuk, a 2016-os “Repeated Exposure to...” a közönség és a  szakma közös megerősítésével tette fel őket a megkerülhetetlen zenekarok  térképére a füstös rock szcénában. És kezdhet izzadni a tenyerünk,  ugyanis idén érkezik a folytatás. A 1000Mods ugyanis készülő negyedik  nagylemeze, a “Youth of Dissent” dalaival indul újra turnéra, aminek  producere nem más, mint a Pearl Jamet, a Mastodont és a Soundgardent is  referenciái között tudó Matt Bayles. A zenekar azt ígéri, hogy  gyermekkoruk hatásaihoz repítenek vissza az új anyaggal, amelyen hallhatunk majd heavy metallal kevert punk rockot és grunge-ot is.  Tegyük hát össze kezeinket, lemezbemutató az A38 Hajón!

A zenekar tagjai
Dani - basszus és vokál
Giannis - gitár
George - gitár
Labros - dobok


Linkek

Galériák

  • 1000Mods
    2

A helyszín