Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

The Microwaves

The Microwaves

A Microwaves egy budapesti indie rock együttes. A formáció 2020-ban alakult Daniel Baker énekes szólóprojektjeként, amelyhez azonban gyorsan energikus, fiatal zenészek csatlakoztak. Az együttes első fellépése a Dürer Kertben ízelítőt adott a fülbemászó gitárriffekből, a megkapó kórusokból és a négyes dallamos balladákból, amelyeket debütáló albumukhoz írtak. A zenekar tagjai: Pálocska Viktor (basszusgitár), Fejérvári Balázs (dob), Márton Bertalan (gitár), Baker Dániel (ének, gitár).

A zenekar viszonylag új, de már a Kobuci Kertben megrendezett Fülesbagoly Tehetségkutatón is sikert arattak, ahol elnyerték a legjobb dalszöveg díját, Daniel pedig Siklósi Örs díjat kapott.

2021 eleje óta a The Microwaves 2 kislemezt adott ki. A „Jel elvesztése” és a „jól teljesít” kísérő zenei videókkal érkezik.


Linkek