Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Golnar & Mahan Trio

Golnar & Mahan Trio (AT)

Multi-instrumentális, többnyelvű és multikulturális: a Golnar & Mahan egy igazi kozmopolita együttes.

Golnar Shahyar és Mahan Mirarab elválaszthatatlan zenésztársak lettek azután, hogy 2011-ben megismerkedtek Bécsben. Mindketten az iráni kultúra hatását, a jazz elemeit, a keleti népi tradiciók poliritmikus világát, valamint az afro-kubai és az európai klasszikus zene elemeit vegyítik zenei nyelvezetükben. Mára nemzetközi hírnévvel büszkélkedhetnek, akik különféle felállásaikkal eddig három CD-t készítettek „Choub” és „Sehrang” néven. A harmadik és legújabb CD-t, a Derakht-t már Golnar & Mahan Trió néven adták ki az osztrák power-house ütõhangszeressel, Amir Wahba-val kiegészülve, amelyet azóta a kritikusok „igazi remekműnek” neveznek.

Golnar Shahyar erőteljes éneke a törzsi éneklést a scat énekeléssel és a Tahrir (a keleti jódlizás egyik formája) vegyíti. Mahan Mirarab pedig kettős nyakú gitárjával páratlan könnyedséggel variál a jazz és a keleti skálák között, s hipnotizálja közönségét groovy, finom és erélyes játékával. Amir Wahba pedig egyedülálló dobolási techinkájával egy másik dimenzióba viszi a hallgatót miközben újrapozicionálja a trió groovy jellegét.

Felállás:

Golnar Shahyar - ének, gitár, zongora

Mahan Mirarab - gitár, fretless gitár

Amir Wahba - ütőhangszerek