Zene x Mozgás | Belau / Tellabor - Kulcsár Noémi

Zene x Mozgás | Belau / Tellabor - Kulcsár Noémi

Zene x Mozgás | Belau / Tellabor - Kulcsár Noémi
március
7
kedd 20:00
Koncertterem

Zene x Mozgás | Belau / Tellabor - Kulcsár Noémi

  • Pop

Tavaszi zsongás? Vár a márciusi Zene x Mozgás! Ringatózz velünk újra az A38 fedélzetén, ahol ezúttal a klasszikus balett és a modern elektronikus zene fúziójára teszünk kísérletet!

Kik kerülnek a reflektorfénybe? 

Grecsó Zoltán első beszélgetőpartnere Kulcsár Noémi, a Tellabor kortárstánc és balett kísérleti műhely alapítója lesz, akit társulatának táncművészei is elkísérnek. A táncegyüttesre a hagyományok tisztelete mellett egyaránt jellemző a progresszív szemléletmód és a kísérletező kedv. Előadásaik elsősorban klasszikus balett alapokra épülnek, de a kortástánc elemeit is bátran beemelik a fellépéseikbe.
Ezen az estén meg is mutathatják experimentális oldalukat, hiszen a Belau, a többszörös Fonogram-díjas downtempo, electronica, trip-hop, chillwave formáció live performanszára táncolhatnak. A Kedves Péter, Buzás Krisztián alkotta duó számos külföldi fellépést tudhat már a háta mögött, jelenleg pedig az utolsó simításokat végzik a hamarosan megjelenő harmadik nagylemezükön, így számos izgalmas kulisszatitkot is elcsíphetnek majd a jelenlévők.

Műsorvezető: Grecsó Zoltán

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Galéria

A helyszín

Hajógyár

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymás...