Jegyvásárlás

Hol vásárolhatók jegyek

Programjainkra kétféleképp lehet jegyet vásárolni: online és személyesen.

Online

Jegyet a legkényelmesebben weboldalunkon tudsz venni. Itt csak bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. Kedvezménykártyát, utalványt online jegyvásárlás esetén nem tudunk elfogadni. Az online fizetés pénzügyi partnerünk, a Barion rendszerén keresztül történik. Az elmúlt években több százezer tranzakciót bonyolítottunk, teljes biztonságban.

Az online vásárolt jegyedet elküldjük emailben és mindig eléred ezeket az A38.hu-n, a személyes fiókodban is. Az elektronikus jegyedet nem muszáj kinyomtatnod, hanem mobilodon is bemutathatod a bejáratnál.

Ha sikeres fizetés után nem kapnád meg a visszaigazoló emailt a jegyekkel:

  • Nézd meg, hogy az emailünk nem került-e spambe!
    Győződj meg róla, hogy arra az email címedre várod a jegyed, amelyet megadtál a fizetés során!
  • Ha weboldalunkon a Facebokos belépést választottad, ellenőrizd, hogy arra az email címedre várod a jegyed, amellyel Facebookon regisztráltál!
  • Ha a fentiek után sem találod a jegyed, vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk segíteni. Elérhetőségeinket megtalálod a Kapcsolat menüpontban.

Személyesen

Személyesen a Hajón található jegypénztárban tudsz jegyet venni. Itt készpénzzel, bankkártyával vagy Kultúra Erzsébet-utalvánnyal tudsz fizetni, nyitva tartási időben. Erzsébet kártyát nem tudunk elfogadni. Pontos címünket és a jegypénztár nyitvatartását megtalálod a Kapcsolat menüpont alatt.

Jegyirodában

Néhány eseményre (jellemzően, amit nem mi szervezünk, csak a helyszínt biztosítjuk hozzá) jegyirodákban vagy a mi weboldalunkon kívüli online felületeken is kaphatsz jegyet. Felhívjuk figyelmedet, hogy egyes jegyirodák különböző mértékű kezelési költséget számíthatnak fel, emiatt az ott vásárolt jegy ára eltérhet attól, amennyiért nálunk megtalálod a jegyet.

Áfás számla

Áfás számlát helyszíni vásárlásnál és online fizetésnél is kérhetsz. Helyszíni vásárlásnál szóban jelezd előre, ha számlára lesz szükséged. Online fizetésnél a vásárlási folyamat során találod majd az áfás számla igénylése opciót, amit ha igénybe veszel, akkor elektronikus számlát fogunk tudni kiállítani és küldeni. Számlát kizárólag a vásárlás során tudsz kérni, utólagos számlakiállításra nincs lehetőség.

Jegyfoglalás

Jegyet foglalni csak egyes ingyenes programjainkra lehetséges. Amennyiben erre lehetőség van, azt az adott programnál jelezzük. Fizetős programok esetében jegy- és helyfoglalás nem lehetséges.

Jegyek másodkézből

Ha el akarod adni már megvásárolt jegyedet, akkor partnerünk, a Ticketswap rendszerét ajánljuk. Ha másodkézből szeretnél jegyet vásárolni telt házas programjainkra, szintén a Ticketswapen érdemes körülnézni. Kifejezetten nem javasoljuk, hogy más felületen vagy magánszemélytől közvetlenül vásárolj jegyet. Ebben az esetben megvan az esélye, hogy érvénytelen vagy hamis jegyet veszel, amellyel nem tudunk beengedni.

Elmaradó koncert, visszaváltás

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, és más jegyre nem cserélhetőek. Jegyeket kizárólag az adott előadás elmaradása esetén áll módunkban visszaváltani. Ha elmarad egy program, amire jegyet váltottál, online vásárlás esetén erről értesítést küldünk, és a vételárat automatikusan visszautaljuk. Az átfutási idő 2-3 nap. Helyszíni vásárlás esetén a jegyet csak a jegypénztárunkban tudod visszaváltani. A helyszíni visszaváltás határideje a program eredetileg tervezett dátumát követő 30. nap. Kisebb technikai hibák, előzenekari programváltozás esetén jegyet nem tudunk visszaváltani.

További információ

Ha a fentieken túl bármi kérdésed volna, fordulj a jegypénztárunkhoz a +36-30/592-8772 -es telefonszámon, az info@a38.hu email címen, írhatsz nekünk Facebookon, vagy nyitvatartási időben szívesen látunk személyesen is a Hajón.