Tájékoztatónk a kijárási korlátozás feloldásával kapcsolatban itt érhető el.

We Lost The Sea

We Lost The Sea (AU)

Ahogy a zenekar jellemzi a Departure Songs dalait, az album az emberi történelem azon erőfeszítéseinek állít emléket, amelyek hosszas útkeresések után kudarcba fulladtak, ám mégis alapjaiban hatnak ki a történelmünkre és kultúránkra. Erről, a keresésélmény katarzisáról szól az öt dalból álló lemez, ami minden értelemben új kihívás elé állította a zenekart, hiszen a We Lost The Sea első instrumentális felvételén így állít emléket a 24 éves korában elhunyt énekesének, Chris Torpynak. Mivel a frontember saját akaratából vetett véget az életének, rövid ideig a zenekar is szünetelt, ám a tagok úgy döntöttek, hogy a zenélésben dolgozzák majd fel ezt a tragédiát, ami az utóbbi évek egyik leginkább megrázó, minden pillanatában emberi post-rock lemezét adta a műfajnak. 

A We Lost the Sea most visszatér a hajóra hogy bemutassa negyedik albumát, a Triumph & Disastert. Az ARIA Charts 41. helyén és a 100% -ban független táblán első helyen debütált album a kritikusok körében is kivívta az elismerést. A zenekar 2017 óta első ízben tér vissza Európába, s először lépnek fel az Egyesült Királyságban, a londoni Portals Festival egyik fő fellépőjeként, emellett a Dunk Fesztiválon a nagyszínpadon fognak játszani, valamint főfellépőként Görögországban, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon stb.

A Triumph & Disaster a zenekar erőteljes és érzelmi dalait tartalmazza 7 epikus zeneszámban, köztük a Towers és A Beautiful Collapse vezető dalokban.

A zenekar tagjai
Mark Owen - gitár
Matt Harvey - gitár
Brendon Warner - gitár
Kieran Elliott - basszusgitár
Mathew Kelly - billentyűk
Nathaniel D’Ugo - dobok

Lemezek
Departure Songs, 2015
The Quietest Place On Earth, 2012
Crimea, 2010

Linkek