Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Mary PopKids

Mary PopKids

A Mary PopKids zenekar a jövőböl érkezett. A sajátos, indie-popot játszó csapat energikus élő koncertjeivel vált ismertté a magyar alternatív zenei színtéren. Inspirációként olyan zenekarokat emlegetnek, mint a Phoenix, Arcade Fire vagy éppen a Jackson 5. Többször megfordultak már a nagyobb budapesti és vidéki klubbokban és visszatérő kedvencei a magyar fesztiváloknak. Zenéjük számos filmből, kisfilmből és sorozatból lehet ismerős. A zenekar első nagylemeze a „The Blue Inside” 2014-ben jelent meg és gyorsan közönségkedvenc is lett. A PopKids második, kísérletezőbb hangvételű LPje 2016 végén “All You Can Keep” címen látott napvilágot.

Ezen az estén ünneplik 10 éves évfordulójukat és mutatják be harmadik, “Mary PopKids” c. nagylemezüket.

“Az A38-nak különleges helye van a PopKids szívében. Kilenc évvel ezelőtt, az első szülinapi koncertünkön játszottunk itt először. Akkor még különböző áron volt a belépő a fiúknak és a lányoknak és lehetettt cigizni a backstageben. Azóta sok minden változott, és vagy 20szor játszottunk már itt, de a hajós koncertjeink még mindig a kedvencek.”Videók

Linkek