Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Dennie Wander

Dennie Wander (UK/CA/AU/HU)

Dennie Wander énekes/dalszerző Londonból költözött Budapestre. 2021 számára új kezdetet és új hangzást hozott, ugyanis Dennie zenéje visszatért a Rock & Roll-gyökereihez három fős zenekara élén, melynek felállása: Dennie Wander (Egyesült Királyság) - gitár és ének, Gede Tibor (HU / AUS) - basszusgitár , Sly Juhas (HU / Kalifornia) - dob. Dennie hangja immár teltebb és energikusabb, és távol áll attól az egyéni, akusztikus hangzástól, amelyet korábban az Acoustic gitárral és a Loop pedáljával hozott. Dennie energikus és szenvedélyes élő fellépései  számos olyan híres zenésztársat inspiráltak, mint amilyen az Amy Can Fly, a The Anahit, valamint a The Feeling a híres London 02 Arénában több mint 5000 ember előtt. Dennie több budapesti helyszínen fellépett már, mint a Dürer Kert, az Ellátóház, a Szimpla Kert, a Normafa Síház, az Uri Muri, a Lámpás, a Vintgarium Borfesztivál és még sok más. 

2020 szeptembere és 2021 júniusa között Dennie összesen 9 kislemezt adott ki, köztük a ’Jigsaw,’ Honest ’és a’ Runaway ’címűek mellé filmek is készültek, amelyeket Wolsey White brit producer (Hard Fi, Razorlight) vágott és rendezett. Dennie egy új kislemezt jelentet meg most, debütáló albumát pedig 2021 végén. Dennie kislemeze sok más hely mellett szerepelt a ’Hazai Gitárok’, a ’Nemazapop’ és a ’New Music Fridays’ hivatalos Spotify lejátszási listáin. 

Linkek