Akadémia38 Open Day

Akadémia38 Open Day

Akadémia38 Open Day
February
6
Saturday 16:00
Exhibition space

Akadémia38 Open Day

The Technical School of the A38 Ship

Our courses starting on February 20th that will make a professional and certified sound engineer, light technician or video producer have an open day at the A38 to let you know about all the details concerning the course. Come and join us!

Gallery

Akadémia 38

A 2016. február 15-i jelentkezési határidő előtt az Akadémia38 nyílt napot tart, amin ki-ki a saját szemével-fülével győződhet meg arról, hogy milyen technikai háttérrel és oktatói gárdával indulnak az A38 Hajó képzései.

A nyílt napra 2016. február 6-én, szombaton kerül sor, délután 16 órás kezdettel. A helyszín a későbbi oktatás helyszíne, az A38 Hajó. A részvételi szándékot kérjük jelezni az akademia@a38.hu email-címen (a jelentkezés a nyílt napra nem jár semmiféle kötelezettséggel!).

A nyílt nap részletes programja
16:00 Beengedés

16:15 Ismertető előadások | Az A38 Hajó rövid bemutatása | Információk a képzések felépítéséről, menetéről, tanárokról (Váczi Kristóf és Pálos György képzésvezetők) | Kérdések, válaszok

17:15 Az A38 Hajó bejárása

AZ A38 Hajó

Az Akadémia38 szervezője és a képzés helyszíne, a budapesti A38 Hajó Magyarország egyik legjobban felszerelt, technikailag kifogástalan koncerthelyszíne és független kulturális központja, ami évente hétszázötven programot, koncertet szervez. Emellett az ország egyik legtermékenyebb, egyben egyik legjobban felszerelt mozgóképgyártó műhelye, ami évente kétszázhatvan televíziós produkciót készít, egyben egy naponta jelentkező élő magazinműsor gyártási helyszíne. A kimagasló színvonalú technika, a nagy gyártási tapasztalatokkal rendelkező személyzet, a tizenhárom éve működő cég eddig több mint tízezer programot, koncertet, kiállítást, színházi előadást szervezett meg és bonyolított le, közel kétezer televíziós műsort, illetve dokumentumfilmet készített, és több száz élő televíziós adást bonyolított le.

Az A38-at több mértékadó szavazáson is a világ legjobb koncerthelyszínei közé sorolták, műsorait évente több százezren nézik, és több díjat nyertek. Az itt zajló gyakorlati képzés, az Akadémia38 egyedülálló lehetőség, hogy napi kapcsolatba kerülj a valódi produkciós munkával.

Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően egész évben adottak a személyi és a technikai követelmények a mozgóképgyártó-, hang- és világítástechnikus-képzések lebonyolítására. Az itt tanuló diákok egyrészt magas színvonalú elméleti képzést kapnak neves oktatóktól, másrészt folyamatos, intenzív gyakorlati képzésben is részesülhetnek az A38 hajón megvalósuló számtalan produkcióban.

Galleries

  • Akadémia 38
    Akadémia 38
    12

The venue

Exhibition space