Swans (US)

Swans (US)

Swans (US)
augusztus
16
vasárnap 20:00
Koncertterem

Swans (US)

 • Rock

Két teltházas koncert és három év után újra az A38 Hajón a Swans! Michael Gira experimentális rockzenekara egy különleges vendég, a  hárfás-harmonikás-zongorista Baby Dee társaságában érkezik Budapestre.

Esemény a facebookon

Swans (US)

A  turné középpontjába a Swans legújabb, „leaving meaning.” című lemeze  kerül, amelyen Gira és zenésztársai könnyed világban üdvözlik a  hallgatót a nyitódalokban, majd átvezetnek a zenekar védjegyévé váló,  hosszúra nyújtott, már-már félelmetes zajok mezejére.

Teljesen  megújult felállásban köszönthetjük újra Budapesten a formációt: ahogy a  zenekarvezető ígérte, 2017-ben majdnem teljes egészében feloszlott az  akkori felállás, és más zenészek (is) működtek közre az új album írásán  és rögzítésén, így a mostani turnén is. A „leaving meaning.” anyagán  több mint egy tucatnyi zenész játszott, a Swans koncertfelállása pedig  Gira másik zenekara, az Angels of Light tagjaiból, és további barátok  csatlakozásával vált teljessé. Ismerős és újonnan bemutatkozó zenészeket  egyaránt láthatunk majd a színpadon a kollektíva augusztusi koncertjén.

A Swans aktuális lineupja:

Michael Gira – ének, gitárok
Kristof Hahn – lap steel, gitárok, vokál
Dana Schecter – basszusgitár
Larry Mullins – dobok, perkusszív hangszerek
Christopher Pravdica – basszusgitár, zajok
Phil Puleo – cimbalom, perkusszív hangszerek, zajok

  

Linkek

Galériák

 • Swans
  12
 • Swans (US)

  2016. október 21.

  24
 • Swans (US) - 'To Be Kind' - lemezbemutató koncert,

  2014. október 15.

  23

A helyszín