Fever 333 (US)

Fever 333 (US)

Fever 333 (US)
2023. február
7
kedd 20:30
Koncertterem

Fever 333 (US)

  • Hiphop, Funk, Soul
  • Metál
  • Punk

 

A Fever 333, akik első nagylemezükkel robbantották a dallamos hangvétel és a lázadó őrjöngés határvonalán nyugvó forradalmi zenéjüket, amely valahol a punkrock, a nu metal és a rap közös metszetében éli ki magát, míg a fekete-fehér videoklipekben mindezt lángoló rendőrautók, tüntetések, erőszak és fegyverek képei támasztják alá.

Sokféle zenére lehet tüntetni, határozottan, transzparensekkel vonulni az utcákon, de ritka, hogy egy zenekar azt a benyomást keltse, hogy kifejezetten demonstrációkhoz gyárt himnuszokat. Viszont ha már csinálják, akkor azt pont úgy kell, ahogy a Fever 333 nyomja. A Wrong Generation nem éppen optimista, de annál is inkább hiteles prológusa lett az amerikai elnökválasztásnak.

  

"A Rebellionnak hangsávokra volt szüksége. Ezeket és még sok minden mást kapott a FEVER 333-tól. 2017-ben a „művészet mint aktivizmus” küldetése köré tömörülve a csoport először nyilvánosan gyülekezett egy tiltott D333MONSTRATION-szel egy dél-közép-Los Angeles-i mérföldkő előtt – a zsaruk kiérkezése előtt lebukott, de nyomot hagyva szülővárosuk utcáin. A lökéshullámok végiggyűrűzték a kultúrát. A MADE AN AMERICAEP címadó dala a 2019-es GRAMMY®-díjat nyerte el a „Legjobb rockelőadás” kategóriában. Teljes hosszúságú Roadrunner Records/333 Wreckords Crew debütáló nagylemezük, STRENGTH IN NUMB333RS, összesen 60 millió streammel büszkélkedhet. A KERRANG! „2019 legjobb debütáló albumának” lett keresztelve, és a „Legjobb dal” címmel tüntette ki a csapatot a 2019-es KERRANG! Díjakat kapott a Fever, és egy borítón szerepeltek a Metallica, Jimmy Page, a Ghost és a Skunk Anansie mellett. Arról nem is beszélve, hogy mindenkivel együttműködtek a POPPY toRUN-D.M.C. és Vic Mensa-val, amellett, hogy kiárusították a D333MONSTRATIONS felvételüket mindenhol, felgyújtották a Lollapalooza South America, az AfroPunk, a Reading, a Download UK, a Download AU, a Park LiveMoscow és a japán Fuji Rockfesztivál színpadait. Az emberek mellett kiállva rendszeresen részt vesznek a közösségekre, a jótékonykodásra és a változásra összpontosító aktivizmusban. A FEVER 333 énekese, Jason Aalon Butler létrehozta a Walking In My Shoes Alapítványt, hogy olyan szervezeteket segítsen, amelyek empátiát, megértést és változást generálnak az általuk kiszolgált közösségeken belül, köztük a Movement Voter Project – Black Voter Fund, a United For A Fair Economy és a Mijente támogatási bizottság. George Floyd tragikus meggyilkolása után Jason 13 napot töltött az utcán, miközben a L.A. lázadás frontvonalára vonult. A 14. napon hazajött, és megírta, mi lesz a 2020-as EP: WRONG" 


A helyszín