A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Kávészünet, Loyal, A Csajod (RO)

Kávészünet, Loyal, A Csajod (RO)

Kávészünet, Loyal, A Csajod (RO)
november
5
csütörtök 19:15
Koncertterem

Kávészünet, Loyal, A Csajod (RO)

  • Blues
  • Pop
  • Rock

November 5-től kezdve négynapos koncertsorozatnak ad otthont az A38 Hajó: határon túli kötődésű zenekarok lépnek a fedélzetre. Az 1 Kárpát-medence Fesztivált a Kávészünet koncertje indítja, vendégelőadók a Loyal és A Csajod.

Kávészünet koncertjein a legismertebb klasszikus és kortárs költők művei, valamint saját szövegű versátiratok szólalnak meg modern, dinamikus hangzással. Zenéjükkel hidat képeznek a popkultúra és az irodalom közt.

Az erdélyi-budapesti Loyal Apples' Club zenekar július végén mutatta be második nagylemezét, céljuk, hogy egyre tisztábban és ütősebben adják át a tiszta blues üzenetét a vérbeli rock and roll nyers erejével.

A Csajod zenekar a hangulatok széles palettáját közvetíti, ösztönösen használnak pop, rock, punk, funk, alternatív és progresszív stílusjegyeket is. A három székelyföldi srác szerencsés kolozsvári találkozásának eredményeképp alakult formáció – ahogy nevük is mutatja – a lányokat tekinti fő inspirációforrásnak, repertoárjukban angolul és magyarul is megéneklik őket.

A helyszín