Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

Mi az újrahajó?

Az A38 Hajó több mint tizenöt éve horgonyzik a Dunán. Ipari hulladékból váltunk kulturális központtá, évente több száz koncertet, workshopot, előadást és sok más rendezvényt bonyolítunk le. Mindig is figyeltünk arra, hogy mindezt a legkisebb környezeti terheléssel tegyük.

Fokozatosan haladunk a cél felé, az #UjraHajo fedélzetére: az MVM-mel együttműködésben elsőként használtunk az országban megújuló forrásból származó zöld áramot, energiatakarékosan világítunk meg hetente több száz zenészt, és a vendéglátáshoz való hozzáállásunknak is fontos eleme a fenntarthatóság.

Környezetvédő társunk, az Ecocatering segítségével szívószálmentesek lettünk, lebomló elviteles eszközöket és kávéspoharakat vezettünk be az éttermünkben, és folyamatosan dolgozunk a folytatáson. A témában eddig megjelent írásainkat itt olvashatjátok.

Eddigi lépések a fenntarthatóság felé

Kedvenc zenészeink a környezettudatosságról

A legénység a fenntarthatóságról

Három hónapja vagyunk szívószálmentesek, elkezdtünk lebomló alapanyagú csomagolásokat használni az étterem elviteles rendeléseihez, és hamarosan érkeznek hozzánk a lebomló kávéspoharak is az Ecocatering jóvoltából. Az #UjraHajo projekt máris meghozta a hatását, de még csak az elején járunk.

Az #UjraHajo projekt keretében a koncertek mellett olyan programoknak is otthont adunk, amelyek segítségével a szakma és a közönség is közelebb kerülhet a fenntartható gondolkodáshoz és működéshez.

Mérd fel magad!

A mindannapokban is számos eszközzel hozzájárulhatsz a fenntarthatósághoz, ami piciben is sokat számít: nézd meg, mekkora az ökológiai lábnyomod, és mit tehetsz a csökkentéséért.

Mennyire vagy zöld?

Kitöltöm a kvízt

Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

https://ecocatering.hu