Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

Mi az újrahajó?

Az A38 Hajó több mint tizenöt éve horgonyzik a Dunán. Ipari hulladékból váltunk kulturális központtá, évente több száz koncertet, workshopot, előadást és sok más rendezvényt bonyolítunk le. Mindig is figyeltünk arra, hogy mindezt a legkisebb környezeti terheléssel tegyük.

Fokozatosan haladunk a cél felé, az #UjraHajo fedélzetére: az MVM-mel együttműködésben elsőként használtunk az országban megújuló forrásból származó zöld áramot, energiatakarékosan világítunk meg hetente több száz zenészt, és a vendéglátáshoz való hozzáállásunknak is fontos eleme a fenntarthatóság.

Környezetvédő társunk, az Ecocatering segítségével szívószálmentesek lettünk, lebomló elviteles eszközöket és kávéspoharakat vezettünk be az éttermünkben, és folyamatosan dolgozunk a folytatáson. A témában eddig megjelent írásainkat itt olvashatjátok.

Eddigi lépések a fenntarthatóság felé

Kedvenc zenészeink a környezettudatosságról

A legénység a fenntarthatóságról

Három hónapja vagyunk szívószálmentesek, elkezdtünk lebomló alapanyagú csomagolásokat használni az étterem elviteles rendeléseihez, és hamarosan érkeznek hozzánk a lebomló kávéspoharak is az Ecocatering jóvoltából. Az #UjraHajo projekt máris meghozta a hatását, de még csak az elején járunk.

Az #UjraHajo projekt keretében a koncertek mellett olyan programoknak is otthont adunk, amelyek segítségével a szakma és a közönség is közelebb kerülhet a fenntartható gondolkodáshoz és működéshez.

Mérd fel magad!

A mindannapokban is számos eszközzel hozzájárulhatsz a fenntarthatósághoz, ami piciben is sokat számít: nézd meg, mekkora az ökológiai lábnyomod, és mit tehetsz a csökkentéséért.

Mennyire vagy zöld?

Kitöltöm a kvízt

Az A38 Hajó fenntartható vendéglátási partnere az Ecocatering.

https://ecocatering.hu