A hajólátogatás szabályai

A hajólátogatás szabályai

Az A38 Hajó meghirdetett, nyilvános programjai csak érvényes, megváltott jeggyel látogathatók. A megváltott jegy csak a rajta szereplő helyszínre és rendezvényre érvényes.

A megváltott jegyeket az esetek túlnyomó többségében karszalagra váltjuk belépéskor. Ezekben az esetekben kizárólag a kézen, csuklón hordott karszalag érvényes. A sérült karszalag érvénytelen.

Az A38 Hajó zárt tereiben szigorúan tilos a dohányzás. Dohányzó vendégeink a hajó nyitott orrteraszán vagy az erre kijelölt helyen gyújthatnak rá.

18 éven aluli vendégeinket szeszes itallal, dohánytermékkel nem szolgáljuk ki.

Az A38 Hajó területére bármely veszélyes tárgyat (különösen: üvegtárgy, ütő-, vágó- és pirotechnikai eszköz) bevinni tilos. A látogatók biztonsága érdekében a szervezők fenntartják a jogot, hogy a veszélyes tárgyakat, firkálásra, rongálásra alkalmas eszközöket a bejáratnál letétbe kell helyezni. A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a nézők felelőtlen magatartásából erednek. Különösen tilos a stagediving, crowdsurfing és egyéb, testi épségre veszélyes tevékenység.

A vendégek biztonsága, illetve értékeik védelme érdekében az A38 Hajó nyilvános tereiben biztonsági kamerarendszer működik.

Az A38 Hajó zárt tereibe háziállatot, kutyát, macskát, vadászgörényt és hasonlókat bevinni tilos.

Az A38 Hajó területére szeszes és üdítőitalt, illetve ételt bevinni tilos.

A professzionális kamerák vagy más hang- és képfelvételi berendezések működtetése, illetve üzleti célú felvételek készítése engedélyhez kötött. Amennyiben a fellépő kifejezetten nem tiltja meg, szigorúan magáncélra nem professzionális hang- és képfelvételek készíthetők.

Az A38 Hajó területén engedély nélküli kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni tilos.

Amennyiben az előadásról audiovizuális felvétel készül, amelyen esetleg Te is feltűnhetsz, úgy azzal kapcsolatban nem léphetsz fel semmilyen követeléssel a rendezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben.

A koncertteremben többnyire csak állóhelyek vannak, ülőhelyek egyáltalán nem, vagy csak nagyon korlátozott számban. Az ültetett koncerteket a jegyen és a honlapon külön jelezzük. Ilyen esetekben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az A38 Hajón talált tárgyakat a hajó információs pultjánál adhatod le. Az elvesztett tárgyak iránt ugyanitt érdeklődhetsz, illetve a (+36 1) 464 39 40-es telefonszámon vagy az info@a38.hu email-címen.

A ruhatárban 20 000 forintos értékhatárig helyezhetők el tárgyak, ruhák. Ruhát kizárólag érvényes biléta ellenében adunk ki, a biléta elvesztése esetén maximálisan meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a ruhatárban hagyott tárgyak nem máshoz tartoznak, ami jelentős kényelmetlenséggel járhat.

Az A38 Hajón kihelyezett mentőöveket kizárólag vészhelyzetben, életveszély esetén szabad használni.

A rendezők fenntartják a műsor, helyszín- és időpontváltoztatás jogát.

Reklamáció esetén a Vásárlók könyve elérhető az A38 Hajó információs pultjában, a koncertteremben és az étteremben. További információval a (+36 1) 464 39 40-es telefonszámon vagy az info@a38.hu email-címen, illetve az A38 hajó honlapjának fórumában állunk rendelkezésedre.