KÉPZŐ - A Diákhitel Központ művészeti pályázata

Köszönjük a nagy érdeklődést, a sok kitűnő pályázatot! Nagy öröm mindannyiunk számára, hogy a határidőig valamennyi jelentkezési hely betelt!

A Diákhitel Központ Zrt. minden évben megrendezi festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatát, a KÉPZŐ-t. Ezen a magyarországi közép- és felsőoktatási intézmények hallgatói indulhatnak, hogy az adott év témájához kapcsolódó alkotásaikat bemutassák a közönségnek. A pályaműveket szakértő zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokat az A38 Hajó kiállítótermében mutatják be, készítőik pedig értékes díjakban részesülnek. Az idei kiírás témája a technológia hatása mindennapi életünkre. Beadási határidő: 2017. november 14.

A Diákhitel Központ Zrt. alapítása óta segíti a magyar felsőoktatásban tanulókat céljaik elérésében. Ez a segítség abban is megnyilvánul, hogy igyekszik minél könnyebbé tenni a hitelfelvételt, hogy a hallgatók minél inkább tanulmányaikra tudjanak koncentrálni. Éppen ezért 2017-től a Diákhitel Direkten keresztül az adminisztráció nagy részét online, akár mobiltelefonos alkalmazáson keresztül is el lehet intézni. Ez csak egyik állomása annak a folyamatnak, amely során a Diákhitel Központ Zrt. technológiai innovációk sorával támogatja a hallgatókat.

Nehéz lenne tagadni, hogy a technológia komolyan átalakítja mindennapi életünkre. Éppen ezért a Diákhitel Központ hagyományos, évente megrendezett képzőművészeti pályázatának idei témája is az a kérdés, hogy "Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?" Milyen etikai, társadalmi, emberi kérdéseket vet fel a technológiai fejlődés, hogyan befolyásolják életünket a technikai eszközök? A pályázatra a magyar közép- és felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek a témához kapcsolódó festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással.

A pályázat fővédnöke: Pásztor Anna (Anna & The Barbies)

A pályázat fődíja: 1 db MacBook Pro 13” 128 GB

A pályázat második díja: 1 db iPhone7 Plus 128 GB

A pályázat harmadik díja: 1 db iPad PRO Wi-Fi 256 GB

Beadási határidő: 2017. november 14., éjfél

Jelentkezés: kepzo@diakhitel.hu

További információ >>>

A jelentkezési helyek beteltek.