Blog

 • Szilveszteri vacsoráink

  Hagyományainkhoz híven a szilveszteri koncertekhez különleges vacsoraajánlatot párosítunk egyrészt az éttermünkben, másrészt a kiállítóterünkben.

 • Csurka Eszter Zónába kerülni című kiállítása

  Csurka Eszter festményein a megjelenő testek dinamikája, az oldás és kötés és a színek konzekvens használata jellemzi talán leginkább a most kiállításra kerülő legfrissebb képeit. A kiállítást Gulyás Gábor a Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója nyitotta meg, majd alkalmi koncertet adott Máriás Lilla énekes Bárkányi-Horváth Éva zongorista közreműködésével. A tárlat október 6-áig tekinthető meg.

 • Horváth Éva Mónika Fejlesztés című kiállítása

  A kiállítás anyaga egy öt éve készülő sorozat legfrissebb grafikáit mutatja be. Horváth Éva Mónika ’Tömegek’című sorozatában megrögzötten keresi az emberi tömegdinamikák törvényszerűségeit, és a 21. századi nagyvárosi tömegmozgásokat szövi képi mintázattá. A kiállítás szeptember 12-étől 24-éig tekinthető meg.

 • Változás a hajó megközelítésében

  A Petőfi híd budai hídfőjénél zajló útfelújítás miatt átmenetileg nehezebb megközelíteni az A38 Hajót.

 • Negyed évszázad öröm és siker! – a Sziget 25. születésnapjára

  A mi generációnk életminőségét a Sziget dobta fel, az tette fel rá a koronát, az alá a mélységet, az nyújtotta a világlátásunkat tágító élményt, a közösségi sikert, a minden vihart túlélő éltető barátságokat, az európai és világszínvonalat...