Blog

 • Penge a szembe

  Élménybeszámoló a Tóth Andrej legújabb alkotásait bemutató, A leselkedő című kiállításáról, amely december 6-ig tekinthető meg a Hajó kiállítóterében.

 • Kukkolás a köbön!

  Tóth Andrej, az A38 legendás, halomdíj-nyertes képzőművésze műtermében jártunk, hogy kifigyeljük mi a bánat is készül a kukkolásról szóló 28-án nyíló kiállítására.

 • KÉPZŐ - A Diákhitel Központ művészeti pályázata

  Köszönjük a nagy érdeklődést, a sok kitűnő pályázatot! Nagy öröm mindannyiunk számára, hogy a határidőig valamennyi jelentkezési hely betelt!

  A Diákhitel Központ Zrt. minden évben megrendezi festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatát, a KÉPZŐ-t. Ezen a magyarországi közép- és felsőoktatási intézmények hallgatói indulhatnak, hogy az adott év témájához kapcsolódó alkotásaikat bemutassák a közönségnek. A pályaműveket szakértő zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokat az A38 Hajó kiállítótermében mutatják be, készítőik pedig értékes díjakban részesülnek. Az idei kiírás témája a technológia hatása mindennapi életünkre. Beadási határidő: 2017. november 14.

 • Szilveszteri vacsoráink

  Hagyományainkhoz híven a szilveszteri koncertekhez különleges vacsoraajánlatot párosítunk egyrészt az éttermünkben, másrészt a kiállítóterünkben.

 • Csurka Eszter Zónába kerülni című kiállítása

  Csurka Eszter festményein a megjelenő testek dinamikája, az oldás és kötés és a színek konzekvens használata jellemzi talán leginkább a most kiállításra kerülő legfrissebb képeit. A kiállítást Gulyás Gábor a Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója nyitotta meg, majd alkalmi koncertet adott Máriás Lilla énekes Bárkányi-Horváth Éva zongorista közreműködésével. A tárlat október 6-áig tekinthető meg.