Blog

 • Változás a hajó megközelítésében

  A Petőfi híd budai hídfőjénél zajló útfelújítás miatt átmenetileg nehezebb megközelíteni az A38 Hajót.

 • Negyed évszázad öröm és siker! – a Sziget 25. születésnapjára

  A mi generációnk életminőségét a Sziget dobta fel, az tette fel rá a koronát, az alá a mélységet, az nyújtotta a világlátásunkat tágító élményt, a közösségi sikert, a minden vihart túlélő éltető barátságokat, az európai és világszínvonalat...

 • Újra indulnak az Akadémia38 képzései!

  Hangosító-, világítástechnikus- és mozgóképgyártó-képzés az Akadémia38-on, az A38 Hajó technikai iskolájában. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 24.. Nyílt nap az A38 Hajón: 2017. szeptember 10., vasárnap déltől. A képzések 2017 októberében indulnak.

 • Itt a Sziget!

  Itt a fesztiválok fesztiválja, régiónk legnagyobb és legszínvonalasabb zenei rendezvénye, amelynek az A38 Hajó is boldog, büszke és fontos résztvevője az idén is augusztus 9 és 16 között: a Sziget!

 • Az A38 új YouTube koncertfilm-csatornái több száz koncert-filmmel

  Tavaly szeptember 1-jén négy új Youtube-csatornát indítottunk. A csatornák célja, hogy a fantasztikusan gazdag koncertfilm-archívumunk a lehető legtöbb emberhez eljusson. A csatornák műfajok szerint válnak szét (pop-rock, metál-punk, világzene és jazz). Azóta a négy csatornára több száz koncertfelvétel került fel, közel ezer számmal és többek között a Laibach, a Kvelertak, az Amorf Ördögök, Péterfy Bori, az Ivan & The Parazol, Frank Turner, a Kraak & Smaak, a Punnany Massif, a Wovenhand, a Madball, Sóley vagy az Animals As Leaders A38-as koncertjei. Minden csatorna rendszeresen frissül a jövőben.