Blog

 • Közös kórtermünk

  "Hatalmas pazar táblaképei szigorú és pontos visszafogottságban tárják elénk azokat a vizuális hangulatokat és élményeket, amelyek a kórházak folyosóinak, várótermeinek, különböző helységeinek a finom és szűrt felmutatásával a kórházban levés, a gyógyulásra vágyás és várakozás furcsa, gyengélkedő, mégis reménykedő és csodaváró élményét és hangulatát idézik fel."

 • Underground Images - Plakátkiállítás New York-ból

  Az Underground Images című kiállítás a Magyar Plakát Társaság PosterFest 2016 eseménysorozatának egyik kiemelkedő darabja, amely neves külföldi művészek munkáit mutatja be az A38 Hajó Galériájában a Wacom támogatásával.

 • Márton-napi ajánlatunk nov 11-15

  A hiedelem szerint ludat illik enni ezen a napon, mert, aki Márton-napján nem eszik libát, az majd egész évben éhezik.

 • Képző pályázat nov. 22-éig!

  A nagy érdeklődésre tekintettel a Diákhitel Központ Zrt. egy héttel meghosszabbította idei képzőművészeti pályázata, a KÉPZŐ jelentkezési határidejét. 2016. november 22-ig lehet pályázni festményekkel, grafikákkal és fotókkal, amelyek a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének fontosságára hívják fel a figyelmet. A pályázat idei fővédnöke Till Attila filmrendező, televíziós személyiség. A kiállítással záruló pályázaton indulók értékes és hasznos díjakat is nyerhetnek.

 • Live stream - Random Trip az A38 Hajóról MOST ÉLŐBEN!

  Élő stream az A38 Hajóról a YouTube támogatásával az A38 Vibes csatornán.