Krafty Kuts /UK/ (Against The Grain, Supercharged), Bergi (MonkeySix), Marka (AllNightBreakz, Tilos Rádió), Vida L & Vida G (AllNightBreakz), Motorbár: Rori Breaker & Rockchild (Guerilla Crew, radiocafé 98), Joe Soft (Guerilla Crew, radiocafé 98.6), Acryl

A breakbeat és a hiphop egyik legőrültebb brit nagymestere népes hazai társasággal megtámogatva egy elképesztő éjaszakai buli garanciája.

Krafty Kuts (UK)

A polgári életben Martin Reeves néven anyakönyvezett úriember hosszú ideje a breakbeat legnagyobbjai közé tartozik, különösen amióta bezsebelte a műfaj legnagyobb elismerését, a Breakspoll 2005-ös díját. Tavaly megjelent szólólemeze, a Freakshow igazi eklektikus breakbeat-album: a funktól az elektróig, a veseszaggató basszusdöngöléstől a darabokra tört ritmusokig mindenféle finomság megtalálható rajta, pontos arányérzékkel vegyítve.

Tehetségének köszönhető, hogy számtalan remixre kérték fel, többek között a Laid Back, Afrika Bambaataa, a Freestylers és a Utah Saints.

Bergi

Bergi lassan 15 éve áll a lemezjátszók mögött, élete első partiján 15 évesen játszott. Azóta átment jó pár stílusváltáson, így lemeztáskájában a minimal technótól a drumandbassig nagyjából minden stílus megfordult már. 4 évig vezetett saját rádióműsort az azóta már megszünt Pécsi illetőségű Gfm kalóz/szabadrádióban. Később saját partik tömkelegét szervezte régebben a "FreshER", újabban pedig a "Monkey6" csapat tagjaként, így olyan nevek Magyaroszági fellépésében vállalt tevékeny szerepet, mint például: Aux88, Aquasky, Ali B, Backdraft, Badmarsh & Shrii, Bassface Sascha, Dub Pistols, Boys Noize, Lützenkirchen, Kavinsky, Feadz , Evil9, John B, Koma & Bones, Lawrence Burden, Mike Grant, the Raggatwins, Rennie Pilgrem, Sean Deason stb. Újabban a djzés mellett saját zenék írásába is fogott, amikből már lehet is hallgatni a soundcloud oldalán!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.