A38 Nyár 2011

A38 Colours by Space is Called - Africa Hitech (UK), Shigeto Live (USA), Cadik, Takeshi, Ozon

Mark Pritchard és Steve Spacek szédítő közös projektje, az Africa Hitech a 48. század Afrikájába visz, Shigeto a 68. század Japánjába, Cadikék pedig itthonról lőnek majd fel a mindenkori világűrbe.

Africa Hitech (UK)

Az Africa Hitech Mark Pritchard és Steve Spacek közös projektje. Első nagysikerű maxijukat Hitecherous címmel 2010 júniusában jelentették meg, majd ezt bombasikerű albumuk, a '93 Million Miles' című követte 2011 május 16-ai megjelenését követően.

A közismerten szigorú Pitchfork azonnal a megtisztelő 8.2-es osztályzattal tüntette ki a lemezt a mellékelt véleménnyel egyetemben: 'Nem kis dolog valami olyannyira kalandosat és eklektikusat, mégis szervesen összeálló matériát létrehozni, mint amit az Africa Hitech lemezlovasainak sikerült: azt ugyanis, hogy olyan hangulatba ejtsenek, amelyben minden egyes lépésüket, megmozdulásukat követni fogod."

Shigeto (JP)

Shigeto japán felmenőkkel bíró kiváló zenész. Művésznevének jelentése: nagyobbá válni - és ez egyértelműen meg is történik majd ezen az esten. A gépeken kreált alapanyagok mellett üvegek, láncok, lelkes barátok, éneklő papok, családi ebédek és gyerekzajok hangjait rögzíti és alakítja úgy, hogy azok a rendszerben elfoglalva saját helyüket egy aktív figyelemre számot tartó, izgalmas, mégis pihentető táncos egészet adjanak. Kényelmes és okos elektronika kiváló vendégek társaságában a legnagyobb ínyenceknek és a csak szórakozni vágyóknak egyaránt!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.